Menü Bezárás

Beszéljünk a garanciáról!

Beszéljünk a garanciáról!

A váltózár beszerelés hatékony, megbízható mechanikai védelmet nyújt a gépjárműnek. De mi a helyzet a rá vonatkozó, garanciával kapcsolatos kérdésekkel? Most ezeket is megválaszoljuk.
Először is, megmarad-e az autó eredeti garanciája, ha a járműbe időközben váltózárat szereltetünk be? A válasz igen! Nyugodtan beépíthető a kocsiba egy ilyen védelmi eszköz, attól még nem fog elvészni a járműre vonatkozó garancia. Ennek az a magyarázata, hogy a váltózár rögzítéséhez nem indokolt az alváz kifúrása. Ennél a műveletnél ugyanis a gyári pontokat használja fel a szakember, így a gépkocsin nem keletkeznek új rések. Az alváz teljesen sértetlen marad. S vele együtt az autó gyári garanciája is.
Másodszor: jár-e garancia magához a váltózárhoz? A felelet itt is ugyanaz. Igen, jár garancia a beépített váltózárhoz, sőt! A legtöbb helyen ma már általában 10 év teljes körű garancia kíséretében szerelik be a járműbe a váltózárat. Ez az információ már önmagában is rengeteget elmond a szerkezet hatékonyságáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük