Menü Bezárás

Valódi biztonság és kényelem – amit Ön szeretne!

Valódi biztonság és kényelem – amit Ön szeretne!

Kiváló lakóautók bérlése Magyarországon

Lakóautók bérlése, kölcsönzése és eladása! Mindez országos szinten működik a Prémium Lakóautónál! Egyaránt foglalkozunk luxus és integrált lakóautó típusok forgalmazásával. Áraink egész évben kedvezőek, lakóautóink minden évszakra szólnak.

Gondoskodunk a lakóautók alapos szervizeléséről. Modelljeink, legyen szó lakóautó bérléséről vagy adás-vételről, minden műszaki hibától mentesen kerülnek ügyfeleinkhez. A kocsi teljes útra való felkészítését elvégezzük, magyarországi autópálya matricával is ellátjuk.

A Europ Assistance biztosítási szolgáltatás lakókocsikra is érvényes, ráadásul Európa jelentős területén, így belföldön is! Ezzel, valamint Casco biztosítással látjuk el autóját lakóautó bérlése esetén. A Europ Assistance díjmentes és azonnali segítséget jelent, történjék bármilyen baleset vagy meghibásodás. Induljon nyugodt felfedezésre jól biztosított lakóautójával!

Felszerelést biztosítunk önnek! A bérlési csomag magába foglal egy feltöltött gázpalackot, egy csomagnyi WC kemikália a víztartály feltöltése mellett. Bérleti feltételekért, évszakokért és árakért keresse a Prémium Lakóautót most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük