Menü Bezárás

Takarékos és környezetkímélő kempingezés – solar panel rendszer a Camp Shopnál

Takarékos és környezetkímélő kempingezés – solar panel rendszer a Camp Shopnál

Lakóautó bérlésekor a premium solar panel rendszer beszerelése ideális választás a környezetünk kíméléséhez továbbá, hogy mindig induljon a motor! A rendszer egy darab, 160 wattórás, 12 voltos napelemmel kapható. A premiumlakoauto.hu partnere, a Camp Shop raktárjából elérhető berendezés tartalmaz egy 20 amperes töltésvezérlőt és 2×10 méteres speciális solar kábelt. Jár hozzá még kábelbevezető és rögzítő elemek is.

A lakóautóra akár több panel is felszerelhető egyszerre! A rendkívül hasznos, nagyteljesítményű rendszer beszerelését a Camp Shop kedvezményes áron végzi! Webáruházukban az árak bruttóban értendők és nem tartalmazzák a beszerelés költségét!

A premium solar panel rendszer jövőálló döntés! Egyszerűségének, tartósságának köszönhetően a különböző napelem technológiás rendszerek napról napra népszerűbbek. A premium solar panel stabilan tervezhető kiadásokkal szolgálja a vásárlót. Gyakorlatilag a beszerelést követően azonnal maximális hatásfokon üzemel, teljesen csendes és környezetbarát, kimeríthetetlen energiaforrás!

A premium solar panel nyújtotta megtérülő befektetésért keresse a Prémium Lakóautót és partnerét, a Camp Shopot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük