Menü Bezárás

Autómentés M0 – keresse bizalommal Csürök Zsoltot

Autómentés M0 – keresse bizalommal Csürök Zsoltot

A 024autómentő szakemberei és vezetőjük, Csürök Zsolt profi, biztonságos és pontos autómentést végeznek az M0-ás autópálya egész szakaszán! Számukra nem jelentenek akadályt a különféle, körülményeket nehezítő terepviszonyok. Minden körülményben hatékony és biztonságos munkavégzést garantálnak!

Az autópályákon az autómentő munkatársak sok esetben a sajátos körülmények miatt nehezített munkavégzési szituációkban is dolgoznak. Az M0-ás autópálya áthalad egész Pest megyén, a főváros körül, így esetében az ország egyik legforgalmasabb útszakaszáról van szó.  Ha az utazót ezen az úton éri valami probléma, a mentés a szokásosnál nehezebb lehet. A lecsatlakozási lehetőségek ismeretének hiánya is megnehezítheti az utazó segítségkérését. Sajnos az M0-ásra a balesetek is igen jellemzőek.

A 024autómentő csapata minden nap, a nap minden órájában a vezetők, utazók rednelkezésére áll! Számukra akármilyen jármű mentése megoldható, ha annak súlya nem több mint 2 tonna. Ebbe a kategóriába a kisteherautók is beletartoznak!

Lehet szó akár lemerült akkumulátorról, motorbeindításról, ajtózár nyitásáról, kerékcseréről, vagy üzemagyak feltöltéséről. Mi elvégezzük az autómentést az M0-on is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük