Menü Bezárás

Tipp a nyári főszezonra: lakóautó bérlés!

Tipp a nyári főszezonra: lakóautó bérlés!

Nem is akárhonnan, hanem a Prémium Lakóautótól!

A Prémium Lakóautónál kedvezményes árakkal dolgoznak. Mindig készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére. Lakóautó-flottájuk tagjai a legújabb modellek,  a legnagyobb európai gyártóktól. A lakóautó bérlést megelőzően a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik, teljesen feltöltik és felkészítik az útra, legyen szó a gázpalackokról, vagy üzemanyagról! Lakóautóval nyaralni valóságos álom lehet Önnek, családjának és barátainak! Forduljon bizalommal a Prémium Lakóautó munkatársaihoz személyesen a telephelyükön, vagy a +36 70 420 3581-as telefonszámon.

A lakóautó bérlés sok esetben garantálhatja a hibátlan és kényelmes nyaralást. Ehhez továbbá hozzájárulhat még a jó kempingfelszerelés is. Ezért a lakóautózni, kempingezni vágyóknak ajánlják Prémium Lakóautó partnerét is, a CampShopot!

A Prémium Lakóautó honlapján a modellek beltere körbejárható 360 fokban! A közelmúltban mindennapjainkat a járványhelyzet határozta meg. Tehát fontos tudnivaló, hogy a lakóautókat bérbeadás előtt teljesen megtisztítják, ózongenerátorral fertőtlenítik!

A Prémium Plusz kategória árai:

  • Előszezonban:  28.000 Ft +Áfa /nap
  • Főszezonban 37.000 Ft +Áfa /nap
  • Utószezonban: 28.000 Ft +Áfa /nap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük