Menü Bezárás

Milyen költségekkel jár a tisztasági festés

Milyen költségekkel jár a tisztasági festés

A tisztasági festést akkor kell választani, ha szemmel láthatóan nem gyűlne meg nagyon a bajunk a falfelülettel. Ez azt jelenti, hogy nincsenek nagy repedések, lukak rajta.

Mi károsíthatja a falat?

A legtöbb esetben a falakon szögektől, fúrásoktól keletkeznek lukak. Továbbá népszerű még mindig mindenféle plakát kiragasztása, ami celluxnyomot hagy a falon.

Amire ritkán gondolunk, az a cigarettázás hatása. Nem csak egészségünkre káros, de a fal és a bútorok is megszenvedhetik a füst hatását.

Ezt sokszor mi magunk észre sem vesszük, de egy szakember tudja, hogy miről van szó. Ahogy az is fontos, hogy például, ha nem is látványos a cigaretta hatása, a munka hatékonysága függhet a szennyeződés mértékétől.

Pont az ilyenek miatt érdemes szakemberre bíznunk a munkát. Ők biztosan tudják, mit csinálnak.

Mi határozza meg a tisztasági festés árát?

A tisztasági festés ára sok mindentől függhet, öntől, az anyagoktól és a faltól is!

Miért ne magunk csináljuk a munkát?

Habár úgy tűnik, a tisztasági festés magában nem nagy munka, érdemes jól átgondolni, mi magunk látunk-e neki a dolognak. A tisztasági festés általában csak egy újrafestést jelent, ahol csak kis javításokra van szükség.

De számos problémába ütközhetünk:

  • A már említett dohányzás okozta rejtett szennyeződések
  • Más szennyeződések
  • A fal minősége
  • A kis hibák nem szakszerű kijavítása
  • A nem megfelelő festék kiválasztása
  • Rossz glettkeverés

Mindezen felsorolt dolog csak a kárunkra lehet, és sokkal többet fizethetünk. Hiszen, ha a kis hibákból nagyobbat csinálunk, pont, hogy kiszúrunk magunkkal. Ennek pedig nem sok értelme van.

Mikor jó a tisztasági festés

A tisztasági festés akkor jó tehát, ha csak apróbb javításokat kell eszközölni. A tisztasági festést tehát minél előbb érdemes megkezdeni, hogy ne keletkezzenek nagyobb károk.

A tisztasági festés ára függhet a festendő falfelület nagyságától, a glettanyag mennyiségétől, a festék minőségétől.

Miért válassza a szobafestes1.hu-t!

A szobafestes1.hu mindenben a segítségére lesz, akár tisztasági festés, akár más munkára lenne szüksége. A cég munkatársai először elmennek a helyszínre, majd felmérik a területet és a falfelületet. Akkor tudják majd megmondani azt is, hogy mennyibe fog kerülni a munka és mennyi időt vesz majd igénybe.

Az előkészítő munkálatokba beletartozhat a fóliatakarás, ablakok ragasztása, glettelés, falfelület alapozása. Maga a szobafestés ára pedig függhet attól, hogy egyszeri vagy kétszeri festésről van-e szó.

A honlapon árkalkulátor segédletet is talál, így már előre tudja majd, mennyibe kerülhet nagyjából a munkálat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük